НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

НСА откри новата учебна година за студентите в задочна форма на обучение

В Аула Максима на Национална спортна академия бе открита  учебната 2019/2020 година за студентите в задочна форма на обучение, а по традиция на официална церемония първокурсниците получиха студентските си книжки.

Заместник-ректорът по качество на образованието и акредитацията, проф. Апостол Славчев, поздрави новоприетите за избора да продължат образованието си в Академията и изрази увереността на ръководството, че задочниците, както винаги, ще бъдат най-активните студенти, защото повече от всички знаят какво искат.

„С днешното начало, което поставяте, вие минавате от другата страна. Досега сте били хора в средата на спорта, сега вече сте тези, които ще правите спорта в училищата, в клубовете, във федерациите. Няма нищо по-хубаво от това да бъдете хората, които даряват здравето на нацията.“ – обърна се към първокурсниците проф. Славчев и пожела на всички успешно съчетаване на работата с образованието.

Деканът на факултет „Педагогика“, проф. Огнян Миладинов и заместник-деканът на факултет „Спорт“- доц. Юри Вълев връчиха студентските книжки на новоприетите с пожелания за приятно пребиваване в НСА и успешно завършване в рамките на 5-годишния образователен процес.

С аплодисменти бе посрещнат първокурсникът Николай Николов – една от звездите на българския волейбол и медалист от големи първенства. Негови колеги от тази учебна година ще бъдат и медалистите Васил Дойчинов – самбо, Спас Генов-бокс и Бетина Темелкова-Шмаилова – джудо.

Ръководството на Национална спортна академия „Васил Левски“ пожелава успешна учебна година на всички студенти в задочна форма на обучение!


Всички


??????? ??? Facebook Twitter Share