НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

Мащабни ремонти на ПУСБ „Проф. Иван Стайков“ – Витоша

 

След завършване на учебните курсове „Туризъм, алпинизъм, ориентиране“, през месец август, ръководството на Национална спортна академия „Васил Левски“ стартира планирания мащабен ремонт на планинската учебно-спортна база „Проф. Иван Стайков“ на Витоша.

В момента се изгражда изцяло нова отоплителна и вентилационна системи, което включва нови бойлери, котле, радиатори, помпи и вентилация на кухненския бокс. Ремонт тече и на покрива с премахването на керемиди, полагане на топлоизолация и цялостно боядисване. В края на месец септември започва реновирането на спалните помещения, коридорите, парапетите и терасите.

Напълно обновена базата ще е готова да посрещне студентите ни от новата учебна година, каквато е и целта на ръководството на НСА в изпълнение на управленската програма 2019-2023, с която ректорът, проф. Николай Изов, встъпи в мандата си.

На планинската учебно-спортна база „Проф. Иван Стайков“ на Витоша се провеждат учебните курсове „Снежни спортове“ и „Туризъм, алпинизъм, ориентиране“.

    Всички новини


??????? ??? Facebook Twitter Share